Spatii Comerciale

 

 

 

 

NOU      NOU      NOU 

                     Imobil situat in Piata Agroalimentara din Petrosani, format din P+1, amenajat ca spatiu comercial si locuinta si structurat astfel : la demisol exista o bucatarie de cca 50 mp. La parter avem 2 camere si o baie in suprafata de cca 100 mp, care reprezinta spatiul comercial. La etaj se afla o locuinta formata din 2 camere, unite intr-un living spatios si luminat natural, un dormitor si o baie, in suprafata de 100 mp. Imobilul are urmatoarele utilitati : alimentare cu apa, canalizare si energie electrica. BONUS : doua vitrine frigorifice, un cantar industrial si doua boilere. Pretul imobilului este de 42.000 euro negociabil.

 

 

 

 

 

FARA FOTO

 

NOU      NOU      NOU

                 Microcomplex comercial cu suprafata totala de 220 mp, situat pe strada Pacii, format din 3 spatii comerciale separate si magaziile aferente, pe teren proprietate privata. Utilitatile de care dispune acest spatiu sunt : alimentare cu apa, canalizare si energie electrica. Pretul compexului comercial este de 42.000 euro negociabil. 
NOU      NOU      NOU

                     Vand ferma in Baiesti (comuna Pui), la 35 km de Petrosani si 15 km de Hateg, pe drumul european E79, in suprafata de 7200 mp, intabulata, cu grajd cu fanar (60x10 mp – pe doua nivele), imprejmuita cu gard din beton (proprietate), pret nou 40.000 euro negociabil (pret vechi 60.000 euro) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOU      NOU      NOU 

           Spatiu productie (comercial) in Petrosani, cu acces din drumul european E79, fosta fabrica de bauturi alcoolice, cu suprafata totala de teren de 8200 mp, din care 6800 mp – teren liber, cu platforma betonata; teren cu constructii 1398 mp, din care cladirea administrativa (cu birouri, holuri, dormitoare, toalete) are amprenta la sol de  330 mp (pe un nivel – parter), iar halele de productie ( cu 3 corpuri de cladire, legate intre ele) au suprafata construita de 1068 mp si nivel de inaltime de pana la 10 – 12 m. Toata proprietatea este imprejmuita cu garduri din beton si este intabulata in totalitate, atat terenul cat si cladirile. UTILITATI : alimentare cu energie electrica (380V), apa si canalizare, gaze. Pret 450.000 euro negociabil.

 

 

NOU      NOU      NOU

            Spatiu productie tamplarie in Petrosani, zona Livezeni, cu suprafata totala de teren 2200 mp (intabulat), hala de productie (cca. 290 mp), spatii de depozitare (cca 150 mp). Utilitati : alimentare cu energie electrica (220 V si 380 V), alimentare cu apa si canalizare, incalzire centrala pe combustibil solid, poarta acces auto pentru camioane, sistem de supraveghere video, telefonie, internet, pret 120.000 euro negociabil.

 

 

 

 

 

NOU      NOU      NOU

                  Strada Aviatorilor, parter, transformat in spatiu comercial, usa metalica, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica, gaz 2 focuri, bransment individual de apa rece, dotat cu alarma, pret 12.000 euro usor negociabil. 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOU      NOU      NOU

              Strada Aviatorilor, zona Bibliotecii, apartament transformat in spatiu comercial, cu intrare direct din strada (prin balcon), pretabil cabinet medical sau avocatura, usa metalica, gresie, faianta, geamuri termopan (inclusiv la balcon), pereti interiori placati cu gips carton, usi interioare schimbate, gaz, bransament individual de apa rece, pret nou 12.900 euro negociabil  (pret vechi 13.900 euro)

Home | Apartamente |Case si Cabane | Terenuri | Inchirieri | Spatii Comerciale | Autoturisme | Contact

Garsoniere | Ap. cu 2 Camere | Ap. cu 3 Camere | Ap. cu 4 Camere