Case si Cabane

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOU      NOU      NOU

 

                   Casa in Petrosani, strada Maleia, la 500 m de INSEMEX, formata din 2 camere, bucatarie, baie, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, incalzire centrala cu combustibil solid, invelitoare din tigla de beton (schimbata recent), bucatarie de vara (17 mp), garaj (16 mp) si beci. Suprafata de teren totala este de 562 mp (masurat si intabulat, din care teren cu constructii 119 mp, pret 40.000 euro negociabil. Se accepta si schimb, cu apartament cu 2 camere, zona centrala, maxim etaj 3.

 

 

NOU      NOU      NOU

           Casa demisol + parter, zona Daranesti, formata din 3 camere, bucatarie, baie (la parter), 2 camere si baie (la demisol), centrala termica pe combustibil solid, amprenta la sol 43 mp, suprafata totala de teren 575 mp, din care 50 mp – intabulat, iar restul in folosinta, cu posibilitatea de cumparare de la Primarie, pret 28.000 euro. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOU      NOU      NOU

                    Casa pe strada  Maleia, in apropierea INSEMEX, formata din : antreu, sufragerie cu bucatarie OPEN SPACE, 2 dormitoare, hol, baie, decomandate, gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica pe combustibil solid, izolatie termica exterioara cu polistiren de 100 mm, placare exterioara cu piatra decorativa (la baza casei), garaj cu canal tehnic, teren total 201 mp (intabulat in totalitate), pret 45.000 euro negociabil. 

           

 

 

 

                 Casa P+1, in Petrosani – zona vile Spital – cu suprafata construita de 100 mp pe nivel, formata din 7 camere, bucatarie, 2 bai, hol mare, gresie, faianta, parchet stejar, garaj, centrala termica pe gaz si centrala termica pe combustibil solid, teren 750 mp, intabulat ; utilitati : apa, canal, gaz,energie electrica, pret nou 120.000 euro usor negociabil (pret vechi 250.000 euro).

 

 

 

 

 

JIET    

                 Cabana la Jiet, la 500 m de cabana minei Dalja, suprafata construita 76 mp, formata din P+E+M, finisata interior (gresie, faianta, lambriu lemn, Rigips) si exterior. La parter are un living, bucatarie, baie ; la etaj este formata din 3 camere, baie si o zona de dusuri, iar la mansarda are 4 camere. Cabana beneficiaza de instalatia de incalzire (necesita doar centrala termica), alimentare cu energie electrica si fosa septica. Proprietatea are 300 mp de teren intabulat in totalitate. Pret 30.500 euro negociabil.

 

 

 

 

 

 

Home | Apartamente |Case si Cabane | Terenuri | Inchirieri | Spatii Comerciale | Autoturisme | Contact

Garsoniere | Ap. cu 2 Camere | Ap. cu 3 Camere | Ap. cu 4 Camere